Laat uw
review achter!

Autoschade laten herstellen in Lemelerveld

Op zoek naar een Autoschade laten herstellen in Lemelerveld? Bij universeel Autobedrijf Van Ewijk kunt u met alle auto’s en automerken rekenen op uitstekende service, transparantie, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven. Daarnaast maken wij gebruik van de beste producten, zoals onder andere hoge kwalitieit Sikkens autolak voor het herstellen van autoschades.

Waarom Autoschadeherstelbedrijf Van Ewijk in Lemelerveld?

  • Geen verrassingen: heldere communicatie en altijd eerst een prijsopgave
  • Ervaren & Betrouwbare auto garage sinds 1988
  • Altijd vervangend vervoer aanwezig
  • Onze monteurs zijn opgeleide specialisten.
  • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen.
  • We gebruiken degelijke en erkende onderdelen, lakken en gereedschap.

Eigen schadeherstelafdeling voor grote en kleine autoschades

Autobedrijf Van Ewijk heeft een eigen schadeherstelafdeling en repareert grote en kleine autoschades. Daarnaast worden uw zaken met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld. Mocht het nodig zijn dan behoort vervangend vervoer tot de mogelijkheden.

Veel ervaring in autoschadeherstel

Auto van Ewijk heeft veel ervaring in het repareren van autoschades. Wanneer nodig beginnen wij met het taxeren van uw schade. Wij handelen al het papierwerk af met uw verzekeringsmaatschappij. Nadat wij van u en uw verzekeringsmaatschappij akkoord hebben, gaan wij over het repararen van uw schade.

autoschadeherstel-van-ewijk-lemelerveld (2)

Onze Schadehersteldiensten


Naast het repareren behoren ook ruitreparatie, ruitvervanging, spotrepair, restyling en polijsten ook tot onze schadeherstel dienstverlening.

Spotrepair

Heeft u een zeer klein maar opvallend deukje of krasje op uw auto en wilt u dit laten herstellen zonder dat het u veel geld kost? Dan kan spotrepair de oplossing zijn voor u. Wij herstellen dan onopvallend de plekjes, zonder dat wij een complete deur of motorkap hoeven te spuiten. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en geld en rijdt u daarna weer in een gave auto.

spotrepair-autoschade-van-ewijk-lemelerveld

Restyling

Wanneer u een deuk in uw auto heeft maar de lak is niet gebarsten, dan kan wij uw auto wellicht restylen. Bij restylen deuken wij uw auto uit zonder, dat deze gespoten hoeft te worden. Dit scheelt erg veel tijd, waardoor deze reparatie al snel veel voordeliger kan zijn.

Ruitreparatie of vervanging

Wanneer u bijvoorbeeld door steenslag een ster in uw ruit heeft is het zeer verstandig om deze meteen te laten repareren. Wij kunnen een sterretje eenvoudig en snel onzichtbaar repareren met speciale hars. Mocht de ster in uw voorruit uitgescheurd zijn tot een barst, dan kunnen wij ook uw complete voorruit vervangen.

polijsten-autoschade-van-ewijk-lemelerveld

Polijsten

Wilt u uw auto weer in showroomstaat hebben? Wij kunnen uw gehele auto polijsten, zodat uw auto weer glimt als nooit tevoren. Bij het polijsten van uw auto zullen alle kleine krasjes en andere oneffenheden in uw lak verdwijnen, waardoor uw auto na de behandeling weer als nieuw zal lijken.

Veelgestelde vragen

Onthoud dat het negeren van waarschuwingslampjes op het dashboard van uw auto riskant kan zijn en kan leiden tot ernstige mechanische problemen of zelfs ongevallen. Het is altijd het beste om onmiddellijk actie te ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig blijft om in te rijden.
Ja, dat is mogelijk via de volgende link: https://autovanewijk.nl/afspraak-maken/
De kosten voor een standaard APK bedragen € 59,-. Wel willen wij adviseren om de fabrieksintervallen te hanteren om op een prettige manier gebruik te kunnen blijven maken van uw auto. APK keuring is geen onderhoud.
roy-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld

We staan voor u klaar!

Met de juiste tools en een verse bak koffie. Maak direct een afspraak.