Laat uw
review achter!
autoruit-vervangen-van-ewijk-lemelerveld

Autoruit vervangen in Lemelerveld (omgeving Raalte)

Is uw autoruit beschadigd of vertoont deze een flinke barst? Laat uw autoruit vervangen bij Autobedrijf Van Ewijk in Lemelerveld (regio Raalte). Onze specialisten staan voor u klaar! Bent u verzekerd? Dan regelen wij alles met uw verzekering. Maak eenvoudig online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via 0572 371 358 voor meer informatie.

Auto Van Ewijk A-glas Lemelerveld helpt u graag verder voor alle soorten autoruiten

Voorruit vervangen

Als u een barst in uw voorruit heeft, betekent dat in de meeste gevallen dat we uw voorruit moeten vervangen. Omdat de voorruit voor een groot deel bijdraagt aan de structurele sterkte van uw auto, moet de ruit intact zijn. Bij Auto Van Ewijk hebben we voor ieder merk auto geschikte ruiten en kunnen we u op alle fronten adviseren en helpen. Kom bij Auto Van Ewijk in Lemelerveld of maak een afspraak.

Achterruit vervangen

Heeft u schade aan uw achterruit? Dan vervangen we de hele achterruit. Omdat de achterruit van gehard glas is gemaakt, versplintert hij na een beschadiging bij het minste of geringste. Kom bij een beschadiging aan uw achterruit dus altijd zo gauw mogelijk naar Auto Van Ewijk: wij helpen u snel weer op weg.

Zijruit vervangen

Net als de achterruit zijn de zijruiten van uw auto gemaakt van gehard glas. Bij een beschadiging van de zijruit zal dus ook altijd de hele ruit vervangen moeten worden. Kom bij schade bij ons: wij bekijken wat er moet gebeuren, zodat u zo gauw mogelijk weer de weg op kunt.

De beste ruiten voor elk merk

Bij Auto Van Ewijk Lemelerveld is iedere auto welkom. We zijn volkomen merk onafhankelijk. We hebben dus ook voor iedere auto de juiste ruit. Als we uw autoruit hebben vervangen, ziet uw auto er gegarandeerd weer als nieuw uit. En dan kunt u weer vol zelfvertrouwen de weg op. Neem bij schade contact met ons op.

autoruit-vervangen-van-ewijk-lemelerveld-1

Wanneer is een sterretje in de autoruit te groot?

Als het sterretje groter is dan 2 cm, is vervanging vaak noodzakelijk. Wij raden aan om dit meteen te doen, zodat u veilig de weg op kunt.

Hoe zit het met de verzekering rond autoruiten vervangen?

Indien uw ruitschade verzekerd is, handelen wij dit voor u af. We informeren u vooraf over eventuele eigen risico’s. In de meeste gevallen hoeft u niets te betalen.

prijsopgave-auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld

Autobedrijf Van Ewijk in Lemelerveld staat voor u klaar

Bij Autobedrijf Van Ewijk wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Onze specialisten denken altijd met u mee en zetten uw belang voorop. We leveren enkel vakwerk, dankzij onze jarenlange ervaring en kwaliteit. Na jaren hebben we een klanttevredenheidsscore van 4,8/5 behaald – dat is iets om trots op te zijn! Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor uw ruitschades. Als u verzekerd bent, zorgen wij voor een zorgeloos proces en transparante informatie.

Snel, vakkundig en betrouwbaar uw autoruit laten vervangen in Lemelerveld

Als reparatie van uw autoruit niet meer mogelijk is, zorgen onze specialisten voor een professionele vervanging. Snel, vakkundig en betrouwbaar.

Iedereen kan te maken krijgen met autoruitschade, of het nu gaat om een sterretje, barst of een volledige ruit die moet worden vervangen. Gelukkig is dat voor Autobedrijf Van Ewijk geen probleem. We leveren uitsluitend vakwerk en vervangen uw autoruit in Lemelerveld.

team-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld
autoruit-vervangen-van-ewijk-lemelerveld

Van Ewijk: Kwaliteit & Service staan bij ons voorop

Indien het sterretje of de barst te groot is om te repareren, zorgen we voor een vakkundige vervanging van uw autoruit. We hechten veel belang aan een zorgvuldige en precieze uitvoering. Tijdens het vervangen kunt u comfortabel wachten met een kopje koffie of thee.

Veelgestelde vragen

Onthoud dat het negeren van waarschuwingslampjes op het dashboard van uw auto riskant kan zijn en kan leiden tot ernstige mechanische problemen of zelfs ongevallen. Het is altijd het beste om onmiddellijk actie te ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig blijft om in te rijden.
Ja, dat is mogelijk via de volgende link: https://autovanewijk.nl/afspraak-maken/
De kosten voor een standaard APK bedragen € 59,-. Wel willen wij adviseren om de fabrieksintervallen te hanteren om op een prettige manier gebruik te kunnen blijven maken van uw auto. APK keuring is geen onderhoud.
roy-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld

We staan voor u klaar!

Met de juiste tools en een verse bak koffie. Maak direct een afspraak.