Laat uw
review achter!
auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld

Auto Onderhoud

Wilt u uw Auto laten onderhouden in Lemelerveld? Bij Autobedrijf Van Ewijk Lemelerveld bieden we vakkundig en professioneel auto-onderhoud voor alle merken. Met onze onderhoudsbeurt gaat u veilig de weg op en verlengt u de levensduur van uw auto. Reken op uitstekende service, transparantie en scherpe tarieven.

Waarom uw auto laten onderhouden door Autobedrijf Van Ewijk Lemelerveld?

Kiest u voor het onderhouden van uw auto bij Autobedrijf Van Ewijk Lemelerveld, dan onderhouden wij uw auto zo goed en efficiënt mogelijk. Autobedrijf Van Ewijk is een BOVAG autobedrijf met goed opgeleide vakmonteurs die beschikken over de juiste (technische) kennis en apparatuur.


  • Goed opgeleide en vakkundige monteurs
  • Gecertificeerde automonteurs
  • Al méér dan 35 jaar een ervaren en betrouwbaar autobedrijf
  • BOVAG Autobedrijf
  • Ook voor onderhoud van uw camper en bedrijfswagen
  • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen
  • Combineer de kleine of grote onderhoudsbeurt met de APK-Keuring en bespaar tijd & geld
  • Onze klanten waarderen ons met een 4,8/5.0!

Kosten van Auto Onderhoud bij Van Ewijk Lemelerveld

De kosten van het auto onderhoud kunnen enorm variëren, dit is afhankelijk van de leeftijd van de auto en de gereden kilometers. Voor het juiste onderhoud hanteren wij de voorgeschreven fabrieksintervallen en voeren altijd vooraf een eerste diagnose uit. Zo voorkomen wij verassingen achteraf.

prijsopgave-auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld
auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld-1

Uw bedrijfswagen laten onderhouden in Lemelerveld?

Bedrijfswagens kunt u ook laten onderhouden bij Auto van Ewijk Lemelerveld. Voor bedrijfswagens is het onderhoud meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Gezien het intensievere gebruik is het goed onderhouden van het wagen park extra belangrijk. Goed onderhoud zorgt voor minder uitval en dus een betrouwbaar wagenpark.

Tip voor uw planning: kies ervoor uw onderhoud in uw vakantie uit te laten voeren. Zo voorkomt u uitval in de voor u drukke periodes.

Uw Camper laten onderhouden in Lemelerveld?

Naast personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u ook uw camper laten onderhouden bij Auto van Ewijk Lemelerveld. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen.

Veelgestelde vragen

Onthoud dat het negeren van waarschuwingslampjes op het dashboard van uw auto riskant kan zijn en kan leiden tot ernstige mechanische problemen of zelfs ongevallen. Het is altijd het beste om onmiddellijk actie te ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig blijft om in te rijden.
Ja, dat is mogelijk via de volgende link: https://autovanewijk.nl/afspraak-maken/
De kosten voor een standaard APK bedragen € 59,-. Wel willen wij adviseren om de fabrieksintervallen te hanteren om op een prettige manier gebruik te kunnen blijven maken van uw auto. APK keuring is geen onderhoud.
roy-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld

We staan voor u klaar!

Met de juiste tools en een verse bak koffie. Maak direct een afspraak.