Laat uw
review achter!

APK in Lemelerveld, omgeving Raalte, Dalfsen en Ommen

Op zoek naar een APK-keuring in Lemelerveld, omgeving Raalte, Dalfsen en Ommen? Bij autobedrijf Van Ewijk kunt u met of zonder afspraak terecht.

APK laten keuren in Lemelerveld en omgeving

APK laten uitvoeren in Lemelerveld, omgeving Raalte, Dalfsen en Ommnen? Laat uw auto keuren bij Auto Van Ewijk in Lemelerveld. Autobedrjif Van Ewijk voert de APK keuring professioneel en betrouwbaar uit. Een afspraak maken kunt u bij ons eenvoudig online doen. Onze keurmeesters helpen u graag.

APK keuren in Lemelerveld, omgeving Raalte, Dalfsen en Ommen voor alle automerken

Autobedrijf Van Ewijk heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s een vakkundige APK-keuring uit te voeren. Bij Autobedrijf Van Ewijk doen onze gespecialiseerde APK-keurmeesters APK-keuringen voor alle automerken. Zowel met personenauto’s als bedrijfswagens en campers.

auto-logos

Kosten van APK bij Auto Van Ewijk Lemelerveld

Bij Auto Van Ewijk bieden wij u een RDW-erkende APK-keuring aan voor een scherp tarief van €59,-. Dit bedrag is inclusief viergas- of fijnstofmeting en afmeldkosten.

Auto afgekeurd voor APK? Eerst een prijsopgave!

Komt uw auto op één of meerdere punten niet door de keuring? Dan is er onderhoud en/of reparatie aan uw auto nodig. Voordat onze automonteurs starten met onderhouds- of reparatiewerkzaamheden nemen wij altijd eerst contact met u op om te overleggen wat u wenst. U heeft daarmee de onderhoudskosten van uw auto altijd zelf in de hand.

prijsopgave-auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld

Hoelang duurt een APK keuring?

Een APK keuring duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Als u een APK-afspraak maakt bij Autobedrijf Van Ewijk, vragen we u om uw auto aan het begin van de dag voor 09:00 uur te brengen. Zodra de auto is gekeurd, zullen we telefonisch contact met u opnemen. Wilt u liever wachten? Dit kan in overleg.

Voorkom een boete en plan uw APK keuring

Voorkom een boete en plan tijdig uw APK keuring. De RDW stuurt u 6 weken voor de vervaldatum APK een herinneringsbrief. U kunt deze herinnering ook ontvangen in uw berichtenbox van MijnOverheid of per e-mail. De RDW en de politie kunnen voor het ongekeurd rond rijden flinke boetes opleggen en bij een ongeval kan het betekenen dat uw verzekeringsmaatschappij niet uitkeert.

Let op: u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van uw auto en rijden zonder geldige APK is strafbaar.

rdw-erkend-logo (1)
team-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld

Waarom door Auto Van Ewijk Lemelerveld uw auto APK laten keuren?

Kiest u voor een APK bij Autobedrijf Van Ewijk, dan houden wij uw auto zo veilig mogelijk. Autobedrijf Van Ewijk is een RDW erkend autobedrijf met gespecialiseerde APK-keurmeesters die beschikken over de juiste (technische) kennis en apparatuur. Onze gecertificeerde keurmeesters controleren uw auto, verzorgen uw APK-rapport en registreren dit bij de overheid.

Voordelen APK keuringsstation Van Ewijk:

  • Professionele APK Keurmeesters voor alle merken
  • Ruim 35 jaar uw ervaren & betrouwbare APK Keuringsstation
  • Vervangend vervoer mogelijk
  • RDW erkend
  • Ook voor APK Keuren van Campers & Bedrijfswagens
  • Gratis APK-Keuring bij een of grote onderhoudsbeurt en bespaar tijd & geld
  • Geen verrassingen: bij reparaties altijd eerst een prijsopgave
  • APK voor alle Automerken
prijsopgave-auto-onderhoud-van-ewijk-lemelerveld

Bedrijfswagens APK laten keuren

Bedrijfswagens kunt u ook laten keuren bij Autobedrijf Van Ewijk. Tip voor uw planning: kies ervoor de APK in uw vakantie uit te laten voeren. Dan valt het APK-moment ook de komende jaren in dezelfde (vakantie)periode!

Veelgestelde vragen

Onthoud dat het negeren van waarschuwingslampjes op het dashboard van uw auto riskant kan zijn en kan leiden tot ernstige mechanische problemen of zelfs ongevallen. Het is altijd het beste om onmiddellijk actie te ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig blijft om in te rijden.
Ja, dat is mogelijk via de volgende link: https://autovanewijk.nl/afspraak-maken/
De kosten voor een standaard APK bedragen € 59,-. Wel willen wij adviseren om de fabrieksintervallen te hanteren om op een prettige manier gebruik te kunnen blijven maken van uw auto. APK keuring is geen onderhoud.
roy-autobedrijf-van-ewijk-lemelerveld

We staan voor u klaar!

Met de juiste tools en een verse bak koffie. Maak direct een afspraak.